FOLLOWERS

Guestbook

Ogos 20, 2009

Persiapan Puasa

u olss dah buat persiapan ke tuk blan pose ni?......saya SUDAHHHHHHHHHHHHH.....yahahahah!.....(semangattt nak membakar lemakk ni wehh.....kene atur strategiiii ni...)cereal ni saya bli yg ada buah-buahan tu.......1 kotak...cukup laa sebulan...utk sahur...
susu tuk makan ngan cereal...
kurma tuk buka puasa.....
madu putih...
stok buah epall....tuk wat juice...
kismisss...tuk mkn ngan cereal+susu
hmmm...apa lg yg kureng ek?....agak2 bole pengsan kaaaa nanti dok makan nie ja?? hahahahahah!!

9 ulasan:

ija berkata...

insyaallah, mesti boleh punya..lagipun saya tgk resepi/menu faizah semuanya yg sihat2..banyak lebihkan sayur ngn buah..

zh-ena berkata...

blh rasanya..semua tu bagus tu..

utk berbuka plak faizah buat persiapan mcm maner plak..

selamat berpuasa

gerbera berkata...

salam..
saya pun suka cereal tu. Tapi yg mix dried fruit tu lagi best.
Kalo saya seminggu sekotak tu..

pearls.. berkata...

wooo.. aku yang pengsan nanti tengok ko slim giler makan semua tuh...

waa.. ni kira dah tekad, nekad dah nih...

Faizah_Haris berkata...

IJA....
thanks dear....lama tak muncol ekk..rindu taauuu hihihi

Faizah_Haris berkata...

ena....
cukup la ekk....kalo jemu nt pandai2 dok tuko menu lain...hehhe

Faizah_Haris berkata...

gerbera...
ahaaaa saya dah blii yg mix dried fruits tu.....tp lom try lagiii heheh...

Faizah_Haris berkata...

pearlsss
jomm laaaaa kt pengsan sama2.....jommm3!! kt sahut cabarannn bln pose...hihihi

neezareef berkata...

sama la faizah aku pn dah bli siap2 dua menda wajib..fitness tu ngn susu low fat..ihiks!..cayo2..

slmt berpose..maaf zahir dan batin spjg berblog ya..