FOLLOWERS

Guestbook

November 29, 2007

what news 4 2dayyy???..merapu merapu time!!!

8.30 o' clock in this morning.... dah terpacakkk kat depan exam buildingg....hmmm...eiii ramainyerrr nak amek exam... 8.45 am semua CALON-CALON dikehendaki masuk ke dalam dewan sekarang....(woooo...calon2 ek?)....bangga sebab dorang panggil kiteorg CALON2 huhuhu 9.00 am exam start..!! huhhhh....rasa cam budak sekulah rendah aarrrr....time amek exam dolu2 punyer...sejibikk....aaaaaahhh hentam saje laaa....sukati aaa nak merapuu2 gitu... kalo tak tau nk jawab pun just 'salin je soklan2 tu balik'....(mahh aku pinjam ayat ko yer....hihihihi) 10.00 am siappp!!! lg 30 minit tu x lalu laa nak ngadap paper tu lama2....kang abeh saya merapu lagi...dah laa bg byk kertas kosong....hahahaha...lg pun dalam tu cejukkkkk gilerrrr...cramp jari2 nihh...ishkkkkhhh...soklan2 tu x memanaskann badan saya kot...hahahaha...(cakap beso..skali kuar result kene masuk kelas/kursus....br pdn muke aku....) uhhh soklan dia...'what were u do at 3. am this morning?.....SLEEPINGGGGGGGGG
10.30 am saya sampai opis....uiiiiiiiii byk nye bekal untuk saya ari ni....baru je tinggalkan opis 1 jam 30 minit....waaaaaaaaaaaaaaa....waaaaaaaaa....aarghhh wat keje dulu....time ni saya sgt dahaga n laporrrrr...uiiiiiiiiiiiiii....adehhh keringnyer tekak...rasa nak mkn org pun ade ni...hahahaha...!! sampai laaa tika dan saat ini saya masih tak makan2 lagiiii...waaaaaaaaa....xtau nak makan pe daaaa...ishkkkk...ari ni sempat bw 2 biji buah epal jerkk.... (psssssssssssttt...gambo esok yerrr!! ari ni x bw kabel aaa...)

1 ulasan:

ZH - Ena berkata...

exam utk aper tu?