FOLLOWERS

Guestbook

November 30, 2007

semalam.....

nihh nak stori pasal smlm... masa nak balik umah..ujan lebatt daaaaaaaaaaaa....uiiii...ribut lagi....musti lambat blk umah ni...kene laa tunggu ujan benti....naik MOTOR ler katekan...huhuhu... sib baik x banjir..... sgt lebat woooo....angin ribut lagii....ms ni baru kul 5 ptg oleh kerana kene tunggu ujan benti...akhirnya hubby saya sampai kul 7++ dah gelap...tp sib baik masih ada staff lagi yg lom balikk....cam saya laa dok tunggu hubby.... sampai je umah...terus ajak hubby g makan2...sebab saya dah lapo gilerrr...dari pg tak makan....exam punye pasalll....lepas anto baju kat DOBI...hehehe (hubby yg baik ati itu yg bayo,...hahahaha...) terus g makan kat 'SRI KEMBANGAN PARADISE' nihh...sib baik laa tak ramai org lagi.....
uiiii byk nyer lampuuuuuu......silau mato den....
saya oderrr...sirap limau...dah lamaaa tak minum sirap limauuu tauuu... makanan pun dah sampai.....KueyTiaw Kantonis....nyummmiiii nyummmiii...tomyam campor...telor dadar....
korang jgn terliurrrrrrr haaaa!!! hehehe
memangg cedapppp....licinnnn saya n hubby keje kannn...saya suke tomyammmm nyer....leh kali nak oder tomyam sup laaaakkk...
balik umah....saya belek majalah ni....nihh koleksi saya sejak ia dikeluarkan dulu...byk lagii ada dalam kotak....pasni saya nak selongkar n baca baliikk....saya nak carik tips2 untuk MISI saya ini..hehehe...RAPI...ia byk membantu dan beri dorangan pada saya....

1 ulasan:

mama ranggie berkata...

sedapnye kuew teaw tu..mama dah banyak kali try buat tp kurang sedaplah...apasal ek?