FOLLOWERS

Guestbook

November 05, 2007

Repair KereTa...Jalan2 Cari MaKanN...

Sabtu...
pagi2 dah bgn...(adeh x dpt nak guling2 lelama...waaa.waaaa...) hubby suh siap cepat..g cari kedai tuk ganti cermin yang pecah itu....kul 9.00pg kuar umah...alamakkk....lihat lah langit di atas sana...udah gelapp...ishkk ishkk...pecuttttt..hihihi xleh pecut laaa...nanti cermin tu jatuhh...slow2 hubby drive cari kedai aksoseri kete kat kedai yg berdekatan ngan umah...alamakkk...semua masih tutup lagi laaaa...camne ni...hujan dah mula rintik2 ni....takpe kite survey kat serdang jaya..hmmm...ms otw ni laa hubby baru teringat suh call perodua..(cesss!!!...nape laa x call dr semalam)...saya call tempat yg biasa servis kete ni...tanya sama ada perodua leh wat x? huhhh legaaaa...dorang leh wat....terus kami g cari perodua terdekat...sedang jaya!!...aiseyyy ramainyerrrr 'tetamu'...sampai je sana terus tanya baper kos...n leh wat now tak...ishkkk kene oder dulu la plak...takpe laa ...kami terus g salak jaya plak...tempat yg selalu servis kete ni...sampai2 je sana..sib baik tak ramai org....ada 2 kete je tgh diservis...

tunggu 'lalinggg' siap!!

ari ni saya BOS...heheh sebab dok blakang

ahaa kandit sket yer...heheh..dorang ni memang bes...over peramahh!

blk menunggu...aduh lama lg ke?

okeh dah siapp!! jom jalan2 cari MAKAN...

3 ulasan:

zarena heeney berkata...

alahai ciannyer cermin tingkap blh pecah..sib baik double layer jd tak lah terus pecah berderai..kalau 1 layer jea confirm semua kaca dah berterbangan kuar..

ganti cermin nir baper layer?

Faizah_Haris berkata...

Haiii zarena...
tu la pasall nasib baik ada double layer/tinted...huhh kalo idak ngan kete2 ni takde dahh kot...huhh jgnnn cayangg wooo!!..cermin pintu depan termasuk siap pasang RM130...mula2 nak bli kedai potong...tp...takut gak...baik ganti baru terus..kot2 la bli yg potong2 ni kualiti ntah baper thn diguna dah...hihihi...

ahhh sakittt sakittt poket ku!!

zarena heeney berkata...

takper skt skang nie tkt coming soon yg skt lebih parah kan..mesti ptg kan keselamatan..yg kedai potong pun ok tapi kena tgk tempat la..ena keja kat EON SERVICE kat Sg.Buloh..

faizah keja kat ner? duk kat ner? cehhh mcm suai kenal plak :D