FOLLOWERS

Guestbook

November 27, 2007

sangat RAJIN

hari nii....lewattt bgnnnn waaaaaaaaaaaaaaaaaa...tu laaa masinn mulut kann...smlm marah hubby suh bgn kul 8....nahh amekk ari ni bgn kul 7....adussss...sib baik hujannn...hehehe..so saya takde alasann laaa nak marah dia lagii...hehehe...kul9 baru sampai opis...hehehehe....
ari ni mood dah ok....dan ari ni saya sgt RAJIN....wat keje sampai kul 12 non stop tauuu.....now..BEREHHH!!!
semalam saya dapat selendang ni...beshhhh beshhh!! lecture yg bg....thanks A/P Dr. Salmah...
malam tadi saya masak ni LAGI.....huhuhuhuhu!!
ni tuk saya...sup tomyam sayur...
ni tuk hubby....cedappp ajerrr...
dan...ini pencuci mulutttt....hhehehe...
lepas makan..tgh2 dok rileksss...skali member call...dia kata barang saya dah ada.....dia on the way anto umah.....
nihhh laaa barang itu.....hehehehe...cantik kan..
pasnii saya janji ngan hubby akan guna pinggan mangkuk ni...hehehe....next weekk saya akan kemas2 pinggan2 lama...bungkus masuk almari yerr...

4 ulasan:

mama ranggie berkata...

seronoknya die bersoping sakan weekend lepas...
cantik2 kain ela tu...
byk betul buah-buahan tu,nak sikit!
teruskan usahamu...

Faizah_Haris berkata...

haii mamaaaaa!!
memang sakannnn....tu sib baik sampai tgahari je hubby bg punch card!!! hehehe...kalo laa sampai malamm....bawak lori kot balik..hehehe

macehh mama....berat mama camne? byk turun gak ker?

nak cikit?? mai cinikkkk

ija berkata...

gigih betul lah faizah berdiet..syabasss

Faizah_Haris berkata...

thanks ijaaaaaa....;)