FOLLOWERS

Guestbook

November 13, 2009

Rapi bulan ini....BEST

salamm ols.....!!
TADAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...i'm bekkkkkkk!!!.....yeayyyy3!!...bleh layan blog.....(hahaha tak sompekkkk laa amponnn...dah nak blek umah dah ni baru ada mood nak menulihhh...eh menaippp....soweeee....)......apa ceta masa bengkel tu ari? ahhhh.....malasss cite...hehehe....tapi apa yang pentinggg....saya TAK MAKAN NASI wokeyyy.....hahahaha.... tahannnnnNNN3.....ratah lauk jek.....sodappp wooo mabelessssss kOOO...sampai tak nyempat nak amek gambo....ishkkk3.....walaaaa dah melalutt pasal bengkel plakk.....ishkkk3....saya nak ceta pasal majalah RAPI keluaran 15 Nov 2009 nehhh.....sangt menarikkkk!!! cepatt3..dapatkan di pasarannn...(uwahhhhh promottt lagikkk tuuue....hihihihi)...lunch tadi saya igt nak pegi cari makanan nak mencekikkk...lapo gilerrr....last2 bli roti wholemeall tu jekkk cicah pearl cafe......uhukssss3....
ceta pasal GEMUK....(jgn sensitip tawww...)
selak3.....WoWWW!! bile laa leh pk cennginikkkk ek?..huhuhu
selak2 dulu...baca blommm.....
lagikkkk....
dan lagikkkk lagikkkk.....
dannnnnn INIIII haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........hahaha tak leh tahan ko
hehehe terliurr den tauuuu...ishkkk3......balek umah nak try laaaa masakan nehh....aduiiii..... hokayyyyy olss....selamat berhujung mingguuu kayyyy....muaahssss

9 ulasan:

lily lotus berkata...

happy weekend ;)

noradzlina.kamdani berkata...

kite dh pegang td..tp xbli..so je le kite bli rapi

NoVemBerLaDy berkata...

sy pun br je bei.. n keluaran ni mmg inteResTing topik dia!!

zh-ena berkata...

klu tgk the biggest loser mmg rasa mcm seksa jea nak turun kan berat badan kan.tapi memang respect kat diorg la mmg bersungguh2 nak turun berat bdn..

Mia-Ina berkata...

org tinggi mmg nampak cantik kan..ble pakai baju mcm akak tunjuk tue..insyaallah moga impian akak terlaksana hendaknya/./

DYLA berkata...

nak bli jugak la...

maklum ler kan.. hehehe

jus call me ida.. berkata...

wow... banyak nyerrr artikel..
bagi la summary kat saya yg 'rajin' membeli dan membaca ni.. :P

Dee berkata...

betul..gemuk tp sihat xpelah..jgn kurus dan sakit..huhuhu..

neezareef berkata...

aku dah katam baca weekend lps..