FOLLOWERS

Guestbook

November 05, 2009

Digital Weighing Scale dah rosak...huwaaaa

huwaaaaaaa....pg tadi hubby nak timbang berat dia...(huhh org tua ni dia lak yg lebih dari binikk nyer....hahahaha) pastu try2 tak bolehhh on....apa kess??? rosakk kahhh??? huwaaaa....memang seblum2 ni connection dari bateri tu cam ting tongg ckett aaaa....rasa nya dari mula2 beli duluu...huhhh....pastu bila tuko bateri baru....terusss ding dongg...wakakakakak!!....sib baik masih under warranty.....ishkk3......TAPIIIkannn kalo p anto kedai balikk baper lama dorg nak repairr??? sebulan? duaa??? TIGA???...huksss3.....ni memang betui2 nak kasi supprisee berat kah??? pssssssssssttttt jap g nak singgah JASCO nk anto repair kat kedai cosway...sape nak itOttt??? :P

16 ulasan:

gerbera berkata...

Salam, ini design timbang yang lama kan. Skrg dah keluar design baru.

Saya dah redeem dari bulan 8. Sampai skrg belum dapat2. Sakit betul hati.

Nampaknye kena beli timbang baru la ye.:)

zh-ena berkata...

kalau anto repair kena ader penimbang spare la

neezareef berkata...

smpai rosak timbang ko faizahhh...isk iskkk..

ikiqzana berkata...

la sian gan faizah.. smpi rosak jadi nyer... beli yg baru je faizah... hehehe.

lily lotus berkata...

timbang tu saja nak bagi u surprise...

adianiez AIDA berkata...

memang surprise la faizah.
sajer je scale tu nak buat surprise... hi hi...

rasp berkata...

mmg nak bikin suspen je nie hehehehe

ArELeEz berkata...

mmg suspen abislah! he3..

Faizah_Haris berkata...

gerbera...
ohh yeke? ehehehe....lama tak belek katalog aaa....

Faizah_Haris berkata...

ena...
ado spare...tp yg biasa nyer....ihskk3...jadik ler kan

Faizah_Haris berkata...

nezaaa....
wakakakakaka....amboii3....cubit mau?

Faizah_Haris berkata...

zanaaa....
bli baru ek?? heheheh....kalo takleh repairr terpaksa laa bli baru nt

Faizah_Haris berkata...

lilyy...
timbang ni dengkis kot kan kan

Faizah_Haris berkata...

Aida....
suprisee kootttt...tapi sebulan tu lama nyerrr waaaa

Faizah_Haris berkata...

rasp...
kalo tak supprisee camno laa ek....kene bako kot timbang tu hahaha

Tanpa Nama berkata...

salam akak. nak tanye, akak beli kat mne penimbang ni? tq :)