FOLLOWERS

Guestbook

Februari 13, 2009

TER...rajin

Ari nih jumaatttt!!!!.... tadi saya kuar okayyyy dalam kul 12.00tgh....g POS OFFICE!....hmmmmmm......nak p amek rebettt moto laaaaa....saya g 3 tempattt!!!...mula2 p kat dalam kampus....erkkk makkkk aiiiii ramaiinyerrr...penuh sampai ke luar....ishkkkk maleh nak tungguuu laaaa......pastu ajak hubby g tempat lain.....okayy p kat PJ state!!..sampai2 jek...wahhh takde org laaaa...best3!!...pastu masuk dalam.....(memang kosong laaa takde org pun..) dlm ati dah berbunga neh.....sebab takde org la katekan...musti urusan kejap jer ni.....
"kak! kak! mintak borang rebet!... "dik! borang rebet kene amek kat amcorpMall tgkt 2 yer....kat sini takde servis tu..."! (hadoiiiyaiiiiiiiiii......padan ler TADKE org!!) pastu kiteorg pun terus laa g AmcorpMall....sib baik la tak jauhhh dari situ.....sampai2 amcorp....(ramai tul pompuan nyopingg yo!! hehehehe) ok sambung!...sampai jek pejabat pos kat amcorp.....kene lak beratur amek borang....(apeKAH?.....weiii boley tak letak borang tu kat luar je kan senang takyah beratur panjang camnih?...huhhh)...ok dah sampai turn...
"bang! kasi borang rebet....! "bila awak renew roadtax?.... "hmmmm....ari ni mati dah...tp hubnd saya dah renew... "ye lah bile?" alamakkk surat tu kat hubnd laaaa....nanti saya tgk...nape ek?" "OK...rebet ni bleh amek selepas 3 hari dari tarikh awak renew ye..." (oooooooooOOOOOO cam gitewww???...) "ok..thankss..nanti saya cek dulu yer..."
saya pun blah dari situ...then mntak hubby surat tu nk tgk bila date.....alamak bang...kite renew baru lagi lerr....12hb ni....'...pastu saya terus ke konterrr tanya mamat tu....belek punye belek....mamat tu ckp....ni awak leh amek ari isnin lah.... (ohhh!!! huwaaaaaaaaaaaaaaaa.......buang masa ku di situ....) then....BALEKKK laaa apo lagikkk hehehehehe.....balik Opis OKAY.... RAJIN kan saya???....huhuhu tak menyempattt2!!! hahaha!! okayy...balek2 opis...ahaii sunyiii nyerr.....mana laa dorang g? kompom Midvelly la tu.... haaaa saya ada ideaaaaaaaaaaaaa.... jeng jeng jeng!!!! mula2.... TUTUP LAMPU semua...!!
hehehe...pastu kunci pintu....tutup cermin sume...hahaha...kang org intaiiii kang!! hehehehe apa saya nak wat ek? huhuhuhu.....ape neh?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

nyehh nyehhhh nyehh!!!

saya balut meja PC saya laaaaa......ahaksssss........cantekkkkk tak???

8 ulasan:

che-mie berkata...

cepat sebelum terlambat

MaDihays{Ida} berkata...

kalau tau awal2 x leh amik lagi mesti tak pegi kan?

Faizah_Haris berkata...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ZH - Ena berkata...

yea ker blh amik pas 3 hari..nsb dpt info..ina punyer pun dh dkt nak mati nie..klu tak tau mesti poyo gak mcm faizah nak dpt duit cpt2 heheheh

pearls.. berkata...

ko mmg rajin daa...

abanglong berkata...

salam..first time singgah.salam tuan umah dulu :)

Tanpa Nama berkata...

salam kak,

sy cuba konsi tip2 tuk kurus, sb terbace dalam blog akak, sy pn mkn herba life, tp sy mmg x harap apa2 pd ubat n supliment , yg plg ptg diri sdr, dulu dekat 100 kg , skg saya maintain 60 lebey, sy lelaki, so simple je , makan je nasik mcm biase xperlu tahan2 n replace dgn sayur la apela (kalau byk n repeat makan pun still same juge) but makan sehari sekali je, tgh hari, petang akak joging dalam 1-2jam, dalam rumah/bilik pun boleh (sy buat mcm ni) wit senamrobik etc, then wat sit up, try la, tgk seminggu,ho! yg ptg semangat n kalau x semangat jgn pikir ape2 buat aje walaupun malas, sb kita ketagih nak kurus, 3 bulan je akak akan jadik slim gile. k chaows!

Faizah_Haris berkata...

perghhh!!! cayalahhhh!!...
anywayyyy thankssss yer kongsi tips tu ngan akak.....insyaallah akkak tgh berusaha...takat ni dlm blan ni dah turun 4kg....mlm2 wat salsa....hihihi