FOLLOWERS

Guestbook

Mei 12, 2008

kerja...kerja...oh kerJA

ari neh....ISNINNNNN!!!! saya dah tanamkan dalam ati nak setelkan keje2 yg selama ni tertangguhhh dek kerana minggu exam yg amat membz kannn....saya nak updatee fail2 yg berpuluh-puluhhh inieeeeeeeeeeeee!!! 3 mingguuu wooo hampir 4 mingguu jugakkksss aahhh saya tak sentuh langsungg keje2 lain selain dari EXAM... adoiiiii...dah bertimbummm nampaknyerrr.... dorang pun dah bisingg nape tak anto itu iniii...titottt tittotttt ishkkk...!! macam la tak paham2 kiteorg yg keje bhgn department nihhh x cukupp kakitangannnn semua dah guna dahhh....hehehehe!! sesapa yg lindu2 akan blog ku ini..harap bersabarrr hekkkkkk!! pada diri saya selamatt berkojooooo sekuekkk nyoooo!! dlm pala hotakk dok pk AUDITTT jek nihh....adehhh!!

1 ulasan:

ArELeEz berkata...

s/times keje nie mmg memenatkn. tp, kalo xkeje cam buhshan jer kn? windu jer..