FOLLOWERS

Guestbook

Mei 09, 2008

KantOiii!!

pagi ini dgn penuh semangatttnyerr saya cam biasa laa buka pc...surf itu ini...seblum start kejee kann...dan dah menjadik rutinn kene laa cek email2 saya dan email bosss hokay.... memulaa tak buka lagi email bos nyerr....saya terus surf tenett nihh.... saya KLIK lerr COTI2 malaysiA tu kan...ahaiiii...pala otak saya nih dah mula berangan-angan nak g bercutiii dah....plan nak g PENANG....sebab hubby dah bg GREEN Light ler katekannn.... pastu hubby pun dah plann...esok nak anto servis kete....uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seronotttttttnyerrrrr lahhhhhhaiiii.... semalam saya sms lerrr hubby habaqqq 'LALINGGGGGSSS...AYG NAK G COTI2 AH...BUSANN ASYIKK KEJE JEK...TAK TAHANNN WAAWAAA!!' pastu dia balass....nak g MANA? saya balass....PENANG....pastu dia kata hokayyyy....tp bila?...saya jawab g..BILA2 saje...uhuuuuuuuuuuuuu.....pastu hubby balas balik....minggu nih pun bleh g.... yiiiiiiiiiiihhhaaaaaaaaaaaaaakkkss!! so pagi nehh saya aper lagiii..surf laa intenett nak carikk otel2....pastu maleh aaa nak booking2 nihh...dah serikkk aaa...last2 tak jadik...so we olss plan nak gambleee jekk g sana..pastu baru cari otal...hahahaha!! tapi yang PENTING tanak g time2 coti2 sekulahhhhh.....sesakkkk takk skee nyerr...muahahaha...nak jalan kepit2 pun sedattttt!! ahaksss lepas boringg mengeksesss tenett...terus saya mulakan kejeee....buka email bos lakkk...hmmmm byk tull msg...pastu print2 sumer...dan ternampak laaa email neh...AUDIT KENDIRI 21-23 MEI 2008.....umanggggggggggggggggg aiiii...hampehhh jibaokkkkkkkkkkssss sungguhh2 laaaaaaaaaaaaaaaa....huweiiiii kiteorg kat sini baru abehh exam UG hokayyy!! fail2 kertas2 jwpn pun lom bis ngemas lagikk nehh.....pastu ari ni start exam tuk studnt master plakk.....!! hangennnnnnyerrrrrrrrr....bile masa kiteorg nak prepare tuk audit2 nehh?? kambengggg aahhh.....huwaaaaaaaaaawaaaawaaaa!! teruss sms lalingggg....'abg...tak jadik ler g coti2 tu....huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....!' ermmbekkkkk btol laaa...geramm memang gerammmm!! cooolllllllll cooooooolll!!...tanya kenkawan yg lain...sume pun bengangg gaksss.... takpe ahh...bukan rezeki kuuu....aaaaaaaaaaahhh kantoiiii!! abehh jekk audit sumerrr nihhh saya nak COTI SEMINGGUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! nak g CAMerON...nak g PenaNG!! hambekkk ko!! gerammm gerammmm......sendatttttttttttttttt sungguhh!! nampaknyerrr...wiken nihh saya kene g opis...wat keje...setelkan semuaaa....ishkk ishkkk!! omakkkkkkkkkkkkkkkkk....tak dapekk nak balekkk MONceHhhh...linduuu ahhh kat KG....

8 ulasan:

viruspadu berkata...

uwawawawawa

sedihnya

dah elok2 semangat nak gi sekali cancel lak

jahat la odit bgtau last minit mcm gini huhuhuhuh

Faizah_Haris berkata...

huwaaaaaaaaaaaaa....lap airmata kat baju ko nih mahh!!
banjir dah opiss dennn

ZH - Ena berkata...

sedihnyer baca entry kali nie..dah plan tapi tak jd erk..takper2 pasnie cuti smggu pastu cuti2 m'sia la ngan hubby..cian dia

Faizah_Haris berkata...

ena...
wat tu du? uhukssss...nak nanesss ahh

risanur berkata...

wat byk bersabar faizah..insya'allah ada rezki nati cuti pjg2 ok...

knp semua org tak suka biler audit nak dtg???

*SiRibenMerah berkata...

hikss..
x pe..
wat keje dulu..
pastuh g jenjalan..
hahaha..
penang yek..
jgn lupe refer balik entry tribute utk akak tuh..

*lone pine hotel*

Faizah_Haris berkata...

risanur...
tak ske odittt sebab menyusah idoppp wakakakakak!!!

iyraaa
ahakssss...hokayyy hokayyy!!
skang ni kene 'hentikan angan2 itu dulu'...hehehehe

ArELeEz berkata...

'kambeng' tuh!!! siap ade sound effect lg! muahaha..