FOLLOWERS

Guestbook

Mei 20, 2008

DIET bermula kembali..

saya nihhh cakap je dari duluuu nak berdiet kan kan!! adoiii laaa..mcm2 dugaan dan cobaan menjelmaaa...ishkkk thanksss laa pada kenkawan yg bg galakan ituuuu.... amat2 la saya hargaiii okayyy... nihh nak ceta.... last week...ada laa anak buah saya ajak g dgr talk pasal kesihatan....pastu ada la sesi amek berat..ukur itu ini..timbang sana sini... saya pun join larrr.... masuk2 je lab..OOOOOOOOOoooo Herbalife upenyerrr...cehhh...wakakakaka...sebenonye saya pernah try produk ni...memang baguss aaa...saya turun 5 kg sebulan masa saya amek produk neh....so ok...saya wat laaa bodo2 gituuu dgr2 talk dorang neh...memang ler menarikkk TERTARIK...da BOOOMmmmm pokettt hehehehehe... dan yg PALING memeranjatkan saya....adalahhh...HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa.... berat saya jadik 87kg hokayyyyyyyyyyyyy!!...muka saya dah lain mcm...(pengsannnnn lakkk rasanyerrr!!!) ini bermakna timbang itu tak BETUL (nak nyedapkan ati laa kunun).....huwaaaa waaaaa.....guna timbang digital lak tuuu...adoiiii BIOR BETUI!!!!....tanya sume orgg....sama ke berat yg dorang timbang td?? member2 cakap lari skit jekk....hadoiiii....huwaaaaaaaaaaaaaaaa...(nanesss dlm hati OK!!! terus insafff nak mamposs!!) uhukssss uhukkssss...pdn lerr rasa semacam jek badan nehh....sakit2 sendi...lutut bagaiii...berat naikkk rupenyerrr!! ishkkk ishkkkk!! frustttt sgt2!!! huwaaaaaaaaaaaa.... terus saya nak amek produk neh lagiii....tak kireeee...arrrr nak jadi pe...korang nak ckp pe!! hahaha jahat plak saya kan.... balik2 umah bincang2 ngan hubby....dia bg green light...huhhh slamatttt!!! cam tak caye jekkk...selama ni dia mmg tak bagi pun..dia suh diet sendrikk.... insyaallah kali nihhh saya kene laa buktii kannn dan yg saya bli tu tak membazirr....

2 ulasan:

~eiyra~ berkata...

hehhe.. herbalife eh.. samela saya pun warga herbalife juga.. bulan pertama dulu 2 bulan saya amik saya hilang lebih kurang 15kg.. pastu saya benti saya 'bela' balik 15 kg tu.. skang saya insap.. meh kita sesama buktikan meh.. chaiyokk faiza!!!

Faizah_Haris berkata...

eiyraa...
wowwwwwww 15kg????
perghhhhh bes nyerrr kan kan kan....
jommm caiyokkkkk2...hehhee