FOLLOWERS

Guestbook

Julai 07, 2008

diet...saya menCATAT apa yg saya MAKAN

yerr... saya dah sediakan buku catatan khass...(cheewahhhh!!!)...setiap hari...mulai minggu lepas saya menulis dan mencatat apa yg saya makan.....dan byk mana saya minum air... semua nihhh gara2...DIET saya....kejap ok kejap tak ok.... so pasni...bila coach dtg wat spot cekk saya leh tunjukkk cara pemakanan saya setiap ari...baper kalori yg dah saya telan..ahakssss...heee heeee heeee.... blan neh saya target nak kureng 5kg....ishkk ishkkk boleh kaaa? wait n C....

6 ulasan:

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

teruskan diettttt anda, try mcm si mek tu buat, 15 bulan dah x mkn nasik, adaaaa mampuuuu? huhuhu...

Faizah_Haris berkata...

ngehh ngehh ngehh....insyaallahhhh saya cubaaaa...geramm tgk c mek tu dahh ishkk ishkkk comeyyyy sgt2...

*SiRibenMerah berkata...

cayalah akak.. chayokkkk chayokkk =P

Mommy Lily berkata...

faizah, ari tu gi pasar malam pakai tshirt kaler oren ke..?

pak ngah rep berkata...

bagus.. truskan.. cuma jgn lupe catat skali resepi makanan tu.. hikhik..

Faizah_Haris berkata...

hiksssss..thanksss allll!!!

amboiii pak ngahh....cettt...camne ekk resepii buah epal ijauuu?? lariksssssssss

mommyyyy...
aalamakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....ehh ehh ehh..maluu maluuu...larikssss nyorokkkk....
ye laaa mommyyyy....mommy kat mana? x nampak pongggg.....skodeng yek? hihihihihi...jumaatt saya montenggggg x kejeee