FOLLOWERS

Guestbook

Julai 02, 2008

Koleksi Tudung Bawal.....bukan ikan bawalll hokay....

malam tadi malam yang sangat2 rajinnnnn.....hehehe time tuk mengemasss almariii....pungahhhh sana sinikkk....huuhuhuhuu...lagik pun malam tadi takde ceta best laaa nak layannn...balek2 layan ceta BOLOS tu...ishkkkk....tak kuasaa ahhh....hubby lak layann chnl2 dokumentarinyerrr...ishkkkk HISTORY....bab2 perang2....saya tak sukee lor sejarah2 neh...ahaksss....byk fakta yg kene ingat....tarikh2 ler tempat2 ler..nama2 ler...adoiii tak besss...heheheheh.... saya dok bilek..on ekonnn...hahhh layannnnnnnnnnnnnnn mengemasss....tudung2 lamaa yg dah jarang pakai..saya bungkoss...nak bg anak2 buah....bleh dorang pakaii....wat basahann ker...lagi pun masih elok lagiii kain2 nyerr...nanti maksu bg korang ekkk.... tudung2 baruu yg saya borong masa g kelantan tu ari....saya sangkut je dgn hangerr...dah tak muatt lorrr almari nak simpan....so kuar2 kan yang lama tu....bungkus terus....jenuh gak melipat tudung2 neh...adoii sakit belakangg ishkk...heheheheh...dulu2 kunun2 tak minat yg ade batu2 nih..heheheh...suka yg simple2 jek....TAPI sejak wujudnyerr tudung ala2 misai dato K laa bagaii nihh...timbul plak minat....tp time tuu rege tudung misai tok k tu rega mahal2 woooo..ratus2 pun haderrrr....plg mahal saya bli RM85...huhh hambekk ko!! time tu sehari seblum raya dok carik tudung kaler kunen susah bebenoooo.....last2 g butik yg baru bukak kat umah tu....terus rembattt!! no pk2 lagikkk....ahakssss....pengajarannyer...jgn bli barang last minute!!! kekekekek!! camneh laa jadik nyer kan... ni lerrr koleksi tudung2 bawal saya sume berbatu hokay...ahakssss....kasikk kilau2 gitu....

2 ulasan:

Azura berkata...

Rajinnyer mengemas..saya pon selalu kalau lemari dah penuh..selalu post kat kampung baju yang dah tak pakai....hehehhe..bijak2..selalunya bapa saya ngan mertua buat balut buah nangka jer..sabau jerla..hehehhe

Faizah_Haris berkata...

ahakssss....
itu laaa...ishk ishkkk bile nak balik kg anto baju2 yg takleh pakai neh..hmmmm