FOLLOWERS

Guestbook

Jun 16, 2008

Rebat OH rebat!!

seperti semua yang telah sedia maklum kannnn kan kan.... ehemm ehemmmm!!! ari sabtuuu adalah hari rebattt semalaysia!!!.. saya pun tak terkecualiiiii gakkkk!!! hahahahaha...bior laa org kata KEMARUK ke hape kerr... dah org nak BAGI.....amekkkk jek laaaaa beb!!! RM625... mula2 plan nak gi jogingggg...tp hubby tak bgn2!!! gara2 tgk BOLA....eiiiii sabo je laaaa pastu bgn2 jek tido terus suh saya siap2!! okk.... kuar umah kul 9.45pagi.....kami menuju ke JASCO taman Equine!! rasa2 nyer jasco buka kul 10pg....dlm pale musti takde parking dah nehhh.... mulaaa la plan nak serbu PEJABAT POS mana plakk...adoiii.... jam menunjukkan lagi beberapa minit jek kul 10....lebey kuang 9.50 gitu..... skali tgk2 parking kosongggg......ahahahaha!! SEBAB????
kami laa org pertama menunggu di gate parking JASCO okayyy!! lagi pun pak guard yg suh tungguuuu....mula2 igt nak blah je dahh sebab takde kete lain yg tunggu melainkan kami....tabikkk laa kat pak guard neh...hehehe c....takde kete...la la la la la..... semuaaa org meluruuuu ke pejabat POS....saya n hubby jln ngan selamba nyer jek....ishkkkk nampak no kemarukkkk hekkk!!
legaaaaaaaaaa.....sampai2 je pos opis...memang lor ramai...kene beratur lagi...ada 3 konter yg melayan....bagusss..cepattt..sorang dlm 1 minit jek dah setellll.....tapi yg tak bess ada org potong Q...ishkkkkkk sib baik blakang saya yg kene....kalo depan saya!! huhhh.....makan seliparr kanggggg!! ececece..ganazzz je bunyikknyer....ahaksss acahh jekk....
lepass tu kiteowanggg gi masuk kedai ituuu....kedai ini...nyehh nyehh nyehhh...alahaii dah ade dlm jusco takkan nak lalu jek..heheheh...alaaa kite owang sopingg barang dapurr hokayy.....stok tuk masak2...terutama stok spegetii....maklum ler laki celupan mat saleh...muakakakakakakaka!!
dah penat merayapp tentu la peyuttt lapo.....tenppayakiii jadi pilihann....cedappp!!

lalinggggggggggggg moh balekkkkk....nanti abeh luittttt tu kang!!...ekekekekekek!!

6 ulasan:

~dyla~ berkata...

faizah
sudah angkat itu rebat kah? sy gak lum lg

Faizah_Haris berkata...

hehehehe...
udahhhhhhh!!
dyla takpe..dok umah diam2 ok....lepas bis pantang leh amek...time tu sure tak ramai yg serbu dah kan

risanur berkata...

risa pun nak gi ambik jugak nati...tp masa fasa ke 2 la...coz risa punye roadtax mati akhir Jun..

Faizah_Haris berkata...

risa..
yekee? takpe takpe...tak lama je lagi tu....blan depan leh serbuu...

ArELeEz berkata...

mmg nyampah kalo ade yg potong q esp kalo q tu pjg b'jela! bkn takat mkn slipper, mkn krusi pon bley tau! huh!

Faizah_Haris berkata...

areleezz..
dats y laaaa....ehehehehe...bengkek jekk...