FOLLOWERS

Guestbook

Jun 20, 2008

DIET....hepiiiiiiiii sgttt nehh!!

okeh nak ceta nehhh....smlm kan saya termarah kat hubby...pastu balek umah..dia wat2 laa muke poyossssssssssssss sgttt...(uhuksss seddeyyyy gilerrr.....ishkk ishkkk )....dia tanak cakap pun ngan sayaaaa (huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...) kijam sungguhh... nak masakk nasi goreng udangggg langsungg saya hilang mooD daaa...last2 saya masakk kan nasi ngan telo masak kicapp!! (dah berkurun tak wat masak2 camne...simplee sgt...TAPI CEDAPP!!!) dah siap2 sumee terus saya hidang atas meja ngan nasi panas2...bancuh teh panasss sumerrr....dammmmmmmmmmmmm saya lak majokk dok dlm bilekkk...(uhuuuuksssss...!).... nak tau saya wat pe dlm bilek??? miahahahahahahaa!!! saya test baju yg ketat giler tang lengan tuuuuuhh...cettttt....dah laa saya suka sgt kat baju tu...tp ketat takleh pakaiiii...huwaaaaaaaaaaaaaa...buncikkkk!!! tthennn...sarung2.....aikkssss...senang je masuk neh....ahaaa.....waaaaaaaaaaaaaahhhh....dah leh sarung laaa.....WOOOWWWWWWWWWWWWWWW!!!...saya pun menjerittttt..sukeeeeeeeeeeeeeeee sgt2!!!...ye ye ye ye yayyyyy!!! huurayyyyyy!! bestt sgt2....gumbirakk tak terkataaaaa neh...pastu dok belek2 depan cerminn...miaahahahahaha.....yer lahh dah tak ketatttt.... mulaa la berangannn nak pakai ari neh....tap takmoo l;aaaa malas nak iron balekk buang karen jek nati...sebab stok baju2 yg dah di gosokkk ada lagikkk...baik pakai je baju yg dah siap iron tu...hehehehe...minggu depan ler pakai..kan kan kan.... neh gambo saya seblum amek HL....saya mintak kat coach saya....alamakkkk terlelappp mata tuuu...ehehehe.... eh ehhh sambung ceta hubby saya yg majokk td tu....hmmmm....bila saya kuar bilek nak ngemass pinggannn...perhhhhhhhhhhhhhhh LICINNNNN nasi n laukkk....C!!! i dah kata SEDAPPP!!! ihikssss....pastu tanya dia....sape ekk makan sampai licin tu??? dia pun cenyummm2..alahaiii tomeiiiiiinyerr....pehhhhhhhhhhhhhhh ilang majok!! hehehehe!!

9 ulasan:

Mommy Lily berkata...

perlu juga merajuk ni kadang2...tp mesti tunggu sampai kena pujuk tau

tahniah!! semakin kurus dah diaaa...mami ni semakin kembang

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

merajuk2 ni asam garam kunyit utk rumahtangga, x der semua2 ni, sure masakan kita x best kan...tapi jgn lame2 sgt majuk, takut jadi gaduh pulak nanti...so, pepandai la kita handle umahtgga kita yerrr...selalu2 doa pada Allah mintak umhtgga kita aman bahagia dan dilembutkan hati kita n hati suami supaya lebih syg menyayangi antara 1 same lain...k la tu...kompem dah kuwus dah tu...

Faizah_Haris berkata...

heheheh...
thankss olss...

nanti update gambo selepas plak iyer...hehehe

risanur berkata...

bestnye dah boleh sarung kembali baju yg ketat tu...rasa berbaloi kan..
nak tanya la mahal ke produk HL tu??

Faizah_Haris berkata...

risa....
tu la pasalll...besss sgt2...tak sangkaaa tul....ada lagi baju yg masih ketat sket....tunggu blan depan lakkk eheheh
HL?...mahal?? kire ok laa berbaloiii...takder laa riban2...

manje berkata...

salam

kisah majok yg ver kiut n sweet... betol la mak kite2 ckp... air tgn isteri mampu menambat ati suami...huhu :) moga berbahagia ngan si dia tu

ArELeEz berkata...

mrajuk2 manje gitu! hiks2..

*SiRibenMerah berkata...

yeahhhh..
me pon tumpang hepi jugakkk..
yeayyyyyyyy~

jum senyommm!!

Faizah_Haris berkata...

manje...
heheheh....tu yg wat suami takleh lupa masakan wife dia kan kan kan...
thanksss...