FOLLOWERS

Guestbook

Disember 27, 2007

sambung lagi....

nih ceta yg tak abih2 time coti2 ari tu.....oleh sebab saya takde mood n idea..(keje melambakkk wehhhh...rasa nak pengsan je niii...waaaa...waaaa!!)

saya sgt2 la frusttttt..sebab cuti lelama tapi takder xtvt....sedih gilerrr..bosan gilerrr......uhukssss uhuksss!!!

kucen kak ipo saya ni nama dia 'smockeyy'...dia suka tgk ceta SPA Q!!! muahahahah note book ni bukan baru beli tauuuu!!! hehehe..sebab bosan tahap gabannn saya snap je apa yg saya wat.....saya tulis hutang2...muakakakaka.....erkkkk manee de laa acah jek....nih buka kire2 saya laaaaaaaaaaaaaaa.....monthly budjet....ahaksss...saya kan akauntan tuk hubby saya...
cantik x kad UMNO!!!!!!...hentam saje laa banggg...kad free amek je laaa....sebenonye kad ni abah dia yg wat kan tuk SEMUA famili dia...bleh kumpul point shopping lagikk..jgn bagi hadiah payung n pen udahh lerr
untuk meneruskan rasa kebosanan dan kegilaan saya time coti2 aritu...saya sempat menghabiskan 4 buah novel sehari.....hahahaha!!!! tererrrr kan!!!
lepassss tuuu....g kedai cd...bli dvd nihhh....saya yg pilih dvd ni semuaaa!!! dan hubby terpaksa laa layan kan ...heheheh....yayyy!!! lepas ni takmo coti lelama dahh...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2 ulasan:

mama ranggie berkata...

tu lah,len kali jgn cuti lelama tau!

Faizah_Haris berkata...

mamaaa
waaaaaaaa waaaaaaa....len kali kite coti sesama yerrr...hihihihi