FOLLOWERS

Guestbook

Disember 28, 2007

Lunch @ Mid Velly....

Ohhhhhhhhh...alangkah indahnyeee kalo hari2 ade org banje saya makan kan?
hehehe...ohhhh tidakkkkk....
hari ni plak...member ajak g lunch kat luar....mula2 nak g Amcorp Mall jek...last2 tak jadi sebab salah amek jalan daaa...so alang2 nak wat U-turn baik g Mid Velly je terus kan....oleh kerana lunch hour hari ni panjang...so apa lagi....nyehh nyehh nyehh!!!
we all lunch kat siniii......
mocha & fruits juice...
haaaa nihhh regenyer emmmm RM7.00 tauuu....
yg nihhh plakkk regenyerrr..RM14.00....(chicken mayo)
mula2 nampak cam x sedapp...bila dah makan...ermmm nyummm nyummm....
lepasss makan2...kiteorg..jalan2 kat GUARDIAN....dan saya bli nihhh!!ok kee ekk? Garnier nie?..oleh kerana pencuci muka saya dah bisss....ajak hubby g bli asyikk tak jadik je..so saya sambar je yg nih...hehehe...lagi pun SALE giler2 wooooo!!! datanggg laaaaaaaa...datang laaaaa ke sana....hihihihi

5 ulasan:

mamaranggie berkata...

mama pon pakaigarnier gak!memang setia pada yg satu..

angah berkata...

makanan yg paling sedap n best ialah makanan yg org lain bayokan!!

Faizah_Haris berkata...

mamaaa...
ye ke? hehehe...faizah baru nak cty test!!

angah...
ahakssss...tau takpe...

viruspadu berkata...

umangaiii... mahal jugak makan kat situ ek... boleh miskin kalu hari2 makan kat situ hehehehe

seb baik free...
suh la dia banjer sajer plak

Faizah_Haris berkata...

mahh...
itu ler pasaiiii...sib baik org banjerrr...keh keh keh...tu pun macam takut2 je nak oderr...muahahahaa kangg kite plak yg over nak makan