FOLLOWERS

Guestbook

Disember 16, 2009

saya dah POTONG....have u?

iklannn tak bleh blahhHH!! saya benci iklan bodO nie... nape lelaki yg tanya? nape tak pompuan yg tanya kt pompuan??? ngeKKK ekekekekek!....ok laaa ok laaaaa.... saya bukan nak ceta potong2 ni semua....hehehehe.... last week masa jln2 carikkkk scalee kat giant tu.... saya singgah kat booth P1w1Max ni..... dah lama dahh nak gunaaa intenet brokban ni.... dulu masa mula2 mende ni kuar... ni kat kwsn umah saya masih takde coverage... nak bli yg lainnn sume rege mencekikkk darahh!! mahal2... hahaha x mampu den.... tapi skang coverage w1max ni dah meluas.... pastu free wireless lagikk...best3.....lagi best dapat 3 bulan free takyah bayar....ekekekek...
tadaaaaaaaaaaaaaaaa..... harus bertenett 24jammmm cam nehh.... wakakakakakah!
sonangg den nak hapdettt blog kat umahhh.....apa lagi nak bercafe/berkebun kt FB....:P

10 ulasan:

atty's berkata...

jom kita jaga kebun..ekekeke

Kaseh berkata...

tenet jgn tak tenet... hehe..nati bg feedback eh ok ke tak dah potong ni.

I want to lose weight berkata...

Aku tak leh pakai POTONG ni..
Sebab aku kaki donlod..
Berukband ni sumer ada limited bandwidth
Wpun aku dah sakit hati tahap naga gaban pada streamyx..
Namun aku takkan sekali-kali POTONG :)

Dee berkata...

akak aku pun dh ptg faizah.. xlarat byr bil tipon..anak daranya kuat gayut..yg ni wireless..so bil tipon dh save..hehehe..

Ms Pancake berkata...

saya sudah potong jugak..:D

Mar berkata...

nnt bgtau tau ok ke tak guna P1 w1max ni. mar pn ingat nak sambar sebijik

FIESYAH berkata...

pas ni mahu panas kerusi kat umah...ternet 24jam....he...he...

Mia-Ina berkata...

wah dah masuk line tu ke...? lps ni berinternet sakan la....:-)

rasp berkata...

nanti leh bagi review pasal nie...

neezareef berkata...

tu arr faizah..nak2 musim ni musim potong memotong..time tu iklan potong..potong btllah..heheh