FOLLOWERS

Guestbook

Disember 21, 2009

3DDP: my result....(sticky mode)

Salam semuaaa..... hmmmmmm....hehehe malu lerrr nak tepek.... okayyy3..... pejam mataaa jek la ek.... bgn pagi2 lepas mandi sumerr terus capai kamera dulu..... ahahah get readyyy bukan senang nak snap gambo tuuu huhhh 5x okayyyy.... ishkkk3.... tgk2 gambo angka tu ilangg.... wakakakaka berantuu ke haper?.... dan inilah hasilnyerrrrrrr......(uhuksss3 cm sket jek.....?) okay ke?
eh eh ehh!!... jgn pusingkan kepalaaa andaaa....huhu
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
TADAAAAAAAAAAAAAAAA!!! (mcm laaa takleh baca yg atas tu kan....?)
  • BEFORE: 82.7KG
  • AFTER (3 hariii...): 81.3KG
  • TOTAL: 1.4 KG (jekkkkk hukss3)
okaayy nak ceta pasal kesan2 daripada detox 3DDP ni plak....hari pertama ok lagikk bleh ikuttt....pastu hari ke-2 ada laaa ngelatt2 sket... rasa situ sana sini..... hahaha...workouts keLAUTTT...tak wat punn...ishkkkh3 cuma turun naik tangga byk kali..... setiap kali g toilet buang yg kecik2 saya g toilet G floor (saya kt tgkt 2 jek....hihihi)...nak memerott g tgkt 1..... hahahah tu pun mau cetaa... tapii seharii dekat 5 kaliii laaaa berulanggg ke toilett maaaa....somputtt denn!!... apa taknyerrr..sehari dok pulonnnn 3 liter airrrrrrr tuuu!!!....kejap2 larikkk cari toilett..... wakakakakak!!... jgn harap laa ko nak pakai suar slack ke p keje..... kene pk baju kurungg (aauwww sopannyer....hihihihi) alamatnyer kang tak sempat bukak!!! :P malam2 lakkk 2..3 kali bgnnn p toilett..... adoiii kaco jek saya nak tido laaa....eheheheh. malam tadi siap mimpi2 g timbang berat....skali naikkkk 89kg wooooooOOO....huhhh.. sib baik mimpi kan....ALhamdullilah ada penurunan walaupun tak byk.....dlm 3 hari tuu woooo..... huhuhu... HARI NI saya sambungg lagikkkkkkk pastu rest 1 hari pastu sambung dan sambung... ahaksss.....(aku sayang ko wahai digital scale!) :D

9 ulasan:

Mar berkata...

3 hari 1.4kg... itu sgt besttt

Flo Alfera berkata...

wow..congrats to u dear atleast thr is something...better than nothing ryt! keep it up:)

Dee berkata...

ok gak tu..kalo seminggu bole 2kg..sebulan dh 8kg..baguslah tu..

JMR berkata...

tahniah2..teruskan usaha...igt nak wat gk r gini

rasp berkata...

perghhhh...byk tu sis...dlm 3 hari je..
gud gud...all the best...

rena berkata...

hehehe. kak. canggihnya penimbang akak tu. akak beli katne, bape harga die?

noradzlina.kamdani berkata...

wa..jelesnyer...anyway tahniah

ArELeEz berkata...

syabas, bebeh!

lily lotus berkata...

fuh fuh..tiup lagi bagi turun lagi..hehe