FOLLOWERS

Guestbook

Disember 16, 2009

New Digital scale

hahahaha...akhirnyaaaaaaaaaaaaa...... saya memaksa hubby bli kan jugak mende nihh.... saya dah feduppppp dahhh ngan COSWAYYYYYYYYYYYYYY!!! 10x teponnn asyikk lom siappp jek.... huhhhh...anto balik kilang kat china ke haperr???.... ishkkkkkk3..... pastu nak bli lg 1 kat coswayyy stokkk yieelekkkkkk plakkkk.....aduihaiiiii....streSSS3.....sudahhh nyeee g gianttt p bliii..... amek yg Nehhh..... pejammm matoooo udahhh!!....
jgn laaa rosak lagikkk....pohhhh3!!....
pasni baru ada semngatttt nak mengURUS....hahahaha.....bukan pe senangg nak monitorrr bp gm turun bp kg naikkk!! ahaksss3.... guna yg biasa tu tak begerak langsung jarummnyer....ishkkkkkkkkkkkkk......

10 ulasan:

rasp berkata...

sis, i pun tingin nak beli scale cam nie...
u beli kat giant ek? mahal ke? mmg tul ke kiraanya?

Faizah_Haris berkata...

hehe....aha kat giant RM79.99... kiraan betul kot..sebab sama cam yg cosway nyer tu...

FIESYAH berkata...

ade ke benda ni kat giant...sll beli brg kat giant x penah nampak pun..huuu...huuu..

pearls.. berkata...

waa.. digital scale yang mahal tu... takper.. berbaloi..baloi..

Faizah_Haris berkata...

fiesyah...
ada...kene cari betul2...jenuh gak mencarikkk neh...last2 hubby yg jumpa

Faizah_Haris berkata...

pearls...
aha mahal aahh.... tp nakk jugakk hehehe

NoVemBerLaDy berkata...

hye kak!!
hheheh.. sama la scale kite!!

Mia-Ina berkata...

lbh kurang scale mia beli la...

noradzlina.kamdani berkata...

apsal kt giant senawang xde yg camni ek?

AlbertGold berkata...

nak kurus,try minum jus green apple
700ml satu kali terus pergi tidur hingga 1 or 2 jam ulang sehingga 4 atau 5 hari terpulang kepada badan kita ,bagi orang yang ada gastrik tidak sesuai kerana jus ini sangat hakis .Ia akan cuci habis minyak badan kita.Bila saya minium jus ini saya dari 90kg jatuh hingga 80kg.Seluar yang ketat sehingga spare tayar bonjor keluar pun jadi hilang sehingga tapak tangan boleh
taruh kat pinggan dan seluar hampir jatuh jika tidak pakai tali pinggan