FOLLOWERS

Guestbook

Oktober 23, 2008

Puasa 6.....ari nih last

he he he malu aahh...saya baru terhegeh-hegeh nak bis kan POSE 6 ari neh....
huhuhuhuuu!!...
dan BERKAT pose 6 nihh......berat saya turun balik 2 KG....wwwooohooooooooo
suker...sukerrrr!!
pasni kene HATI-HATI laaa kalo nak makan tuuu...
ishkkkk bukan senanggg nak turunn berat 2kg tu...
ishkkkk....byk cobaannn tauuu!!!
dorang kat sini siap banje burger...kuih2 laaa itu laaa..ini laaa
huhhh!!!
ESOK ada majlis jamuan RAYA besar-besarannn lak tuu......
hmmmmmm.......nak pakai baju ape neh???
yang pentinggg kene kawal NAFSU MAKAN...keh keh keh....
kene pakaiii girdle neh ikat perottt....wakakakakaka!!!
**pssttttt!!! BOS tarak 2 hari neh....JOMMMM jadikkkk tikuss....ahakssss...larikssssss

8 ulasan:

Mama Mya berkata...

apa bos tarak nak jadi tikus lak tue apa kata kita jadi kucing hahaha

selamat berpose 6.. sok raya lah yer erk..

saya berkata...

kalo puasa je mmg ada je dugaan. tetambah puasa bukan bulan ramadhan. eh. tapi faizah dah byk turun ye.. bravoo!!!!!

atty's berkata...

alhamdullilah sis..berjaya gak pose 6..kty dah raya senin tu ari

Faizah_Haris berkata...

mama mya...
meeeeeowwwwwww!!!
tikuss larikkkkk

leeyaaa...
kejap turun kejap NAIK...huhh
huru hara tolll neh....

atty....
wahh dah raya?? bess laaa...
saya jek yg tergedik2 very da slow nak biskan pose 6 tu...hikk hikkk

d'frinksh berkata...

nk turun bukan main payah...nk naik, baru mkn lebih sikit, dh naik.hampes kn

AzuraNizam berkata...

suker tgk usaha faizah utk diet..saya ni selalu fail..hehehe..
oo psl cost rawatan tu dlm 3k,tp better faizah g check dulu tgk apa masalah sebenar..sama2la kita usaha..

Faizah_Haris berkata...

d'frinksh
yaa betuiii....gerem jekkk....nak mkn kene bersukat2 plak...eheheheh...tp kali ni dah turun takmo kasi naik dah..serikk...jenuh nak usaha turun

azura...
thankss....insyaallah sama2 doakan yer...

sweethOneY berkata...

kakkk
ade tikus besar nyuruk bawah meja tu:P

tu la kan kak..klo nk turun kemain susah, nk naikkan..sehari pon boleh