FOLLOWERS

Guestbook

Oktober 22, 2009

99 hari TANPA nasi

hiksss3....amcammmmm MAMPU kah saya??????.....huhuhuhuuu.......saya nak join laaa contest nihhh ok tak???....agak2 brapa leh turunnn????? 99 harii tuuuuuuuuuu........plg lama saya leh wat thn lepas 2 blan jek....hahahaha......alaaa skang ni pun saya jarang2 makan NASI....
ini nasi......sapa tak tahu?
nyummmmm3
with kerabu mangga.....hehehe...jom makan
Syarat-syarat
  1. Sila ambil gambar berat & gambar diri sendiri pada 1 November. Ikut suka nak publish kat blog boleh.. takmo pun takpe..
  2. Kemudian track berat & ukuran badan anda sendiri.. ikut laa bila2 suka.
  3. Jika anda makan nasi dalam masa tersebut..SILA RASA BERDOSA PADA DIRI SENDIRI.
  4. Kalau boleh.. snap gambor nasi yg anda makan, dan publish dalam blog... geng-geng lain boleh bagi kritikan pedas supaya anda lebih rasa berdosa..
  5. Hari ke 99... WAJIB snap gambor berat & gambor anda terkini..
  6. Emelkan pada spiderx_woman79@yahoo.com gambar-gambar hari 1 dan hari 99 berserta dengan loss weight percentage.
maklumat lanjut pasal nehhh sila rujukkkk blog niee.....
ishkkkk jgn plakkkk seblom start contesttt tu saya dok pulun nasii berpinggannnnn2 ekkk......huhhh...al maklum laaaa nanti 99 hari takleh mkn nasi....muahahahaha

8 ulasan:

neezareef berkata...

wow..the biggest blog looser nih..join la faizah sape tauuuu

FIESYAH berkata...

wahhh!!! tercabar lak syah rase...huuu..huuuu..nak join ke x mau...pikir dulu tanpa mkn nasi 99 hari...

cayokkk2....sis...

zh-ena berkata...

mak aiiii lama tu hampir 3 bulan tak mkn nasi..

cobaannnnnnnnnnn

atty's berkata...

caiyork..caiyork..semoga faizah berjaya..

Mimy Hamid berkata...

99 hari tnpa nasi tu macam nanges je..mau cuba 9 hari dulu leeeeeee

Dee berkata...

cubalah..dee penah x mkn nasi sebulan..boleh je..sbb bila dh lama x mkn nasikan..tgk nasi pun xde selera..good luck!!

Mia-Ina berkata...

saje je nak tanya kak

boleh ke akak pastikan x makan nasi dlm 99 hari tue? tlg jwb dgn jujur ye....

erm, bukan ke sekarang ni byk org dok edar kad kahwin....makin banyakla nk kena attend kenduri...habis apa plan akak klu g kenduri nanti..makan lauk je la ye?

terfikir benda ni...bila kata x makan nasi langsung..huhu

POSH76 berkata...

slm kenal i pun joint jugak..hehe

ala tak makan nasi bukan mati pun

ada mende lain leh makan...lagipun lauk2 kan leh makan...hehe