FOLLOWERS

Guestbook

September 30, 2009

Hari raya ke-2

hari raya ke-2...masing2 dah jemu asyik makan 24jam....kejap2 g dapur..jap2 g dapur....lapo semenjangg......(itu bukan saya aaa...hahaha..takmo ngaku gak...)...masuk raya ke-2 kitorg plan g jenjalan ke melaka...sian anak2 buah dok rumah kene dera dek maksunyer basuh pinggann...wat air bagai...hihihi...kul 11pg lepas sarapan we olsss gerak dari gemencheh ke melaka...x la jauh ponggg lebih kurang 1 jam leh sampai tapi dek kerana byk kete 1jam 1/2 la sampaii bandar melaka....sampai2 sana..makkkkkkkkkkkkk aiihhh...ghamaiii eh oghangggg???....maklum laa cuti panjang la kate kann.....nak parking pun susahh....last2 dpt gak parking kat dataran pahlawan tuuu....jom la layan gamboo...tak larat laa nak taip pnjang2..poser nieh...hahahaha...
famili kakak
we olsss balik umahh dlam kul 5ptg dari melaka....nak cari tempat mkn pun payahh...byk tutupp waaaa3....sonokkkk dpt jln2 ngan dorangg...cuaca masa ni takde la panas sangat....jap redup jap panas.....
*gambo tak banyakkk...sebab bateri kamera masing2 konggg!! hahaha...hp saya pung kongg gakk....ms otw balikkk ada 1 bar jek....on GPS tuk carik jalan balik..dah pertengahn jln terus padammm...wakakakak..kununn nak carik jln shortcutt.......tapi suksessss takde sesatttt..hureyyyy...sebb hubby dah pandai bab jln2 kt melaka neh

17 ulasan:

FIESYAH berkata...

sempat g raye2 ni pusing2 melaka...

Dee berkata...

mak sedara dee pun gi melaka raya ke2..padanlah ramai org kt situkan..

zh-ena berkata...

klu tau faizah g melaka..blh jumpa kan..ena pun kat melaka dr raya pertama hgga raya ke 3

DYLA berkata...

wah sempat lg jalan2 tue...

mummysya berkata...

sejak ada GPS nie, abg zul malas nak carik jalan...

Asyik2 GPS, letih akak.

Dh lama x gie melaka.

Selamat Hari raya Dear!!!

Faizah_Haris berkata...

fiesyah...
hehehe...sempat2....raya pertama penat layan tetamu...so raya ke dua jln2 mkn angin

Faizah_Haris berkata...

dee...
memang ramaii...plg ramai adalah cino...hehehe

Faizah_Haris berkata...

ena...
yeke?? alahaii....kalo tak leh beraya ngan ena kan kan kan....

Faizah_Haris berkata...

Dyla....
saja nk melayan anak2 buah...masing2 udah bising nape tak g jenjalan arr...

Faizah_Haris berkata...

ekinn....
senang ada GPS ni....sejak GPS ni kompom tak sesattt kan....

Salam aidilfitri gakkk....;D

Mia-Ina berkata...

wah dh tukar fesyen ye kak faez...sejak kurus sikit ni..hehe

ikiqzana berkata...

seronok nyer faezah g jenjalan kt melaka..

ArELeEz berkata...

jom jln2!! he3..

lily lotus berkata...

phewit..cantik baju..hehe

iS3 DaEnG berkata...

Eh..rasa mcm nampak awk laaa itu hari kalau tak salahlaa..heheheh

watie berkata...

selamat hari raya maaf zahir dan batin :)

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

lama dh x gi melaka..waa!!