FOLLOWERS

Guestbook

Mei 04, 2009

Memori Seminar Minggu Setiausaha

salammmmm.....hehehe baru nak updateee......soriiiiiii!!!....saya tgh bz ngan keje kat opis....gambo2 dalam hp dah penuhhh sgt neh....hahaha...maka saya update cepat2.....sambil2 tu wat keje.....pssssssssttt BOS mc ari neh...hahahah dat's Y laaaa...leh curi2 sket.....jomm layan gambar2 yg hanya tinggal memori je neh......
makan malam minggu setiausaha - Grand seasons hotel KL hahaha...kiteorg dapat mejaaa blah tepiii...tersorokk la kirenyerrr...tapi still leh nampak pentass...tu pentinggg......yg paling BESTTT....1 meja ni kami ber 3 jekkkk.....hahahahah!!besssssssssssss
haaaa lauk mcm tak terusik pun kan kan kan!!....giler bykkkkk punye menuu...HUHhhhhh....sambil2 makan sambil2 msg ngan DEE....tolongg3!!...sape kuar AF malam TUU??? hikss3!! thanks DEE sudi layann...
takbleh makann wooo......perut masing2 dah sendattttttt......dah nampak tilam n bantal yooo!!!
dan...seminar pun bermula....
aku punyaaa temannnnn!!!...teman baru okayy.....from HUKM (PPUKM)
kenkadanggg saya termengantoks...hahahaha...dok blakang skalii...tempat strategikkkk....senang nak cowwww n ngapp!!
eeeeeeeeeekkkk....nape dlm gambo saya nampak BESO?????....huhuhu...

4 ulasan:

neezareef berkata...

faizah, biasa arr dlm gambo image kita menjadik beso
walhal faizah x beso mana pn

Faizah_Haris berkata...

betuiii5!! memula mmg tak caye...tapi bila belek punye belekkk...perghhhh...ahahaha

pearls.. berkata...

ko mana ado besor.. dah kecik daa.. aku lak yang makin mebesar.. haa.. nanti ko tengok la gambar aku kat Lost World of Tambun.. hahah.. macam mak gajah.. erk.. kalau aku mak gajah.. anak aku??? wei.. macam mak orang daa.. tapi versi gedabaks laa... hahaha...

weeda berkata...

Salam...errr rasanya yg dok meja depan tu saya la hehehe...perasan meja depan tu 3 orang je duduk...saya pon gi jugak dinner tu tapi bukan PA la hehehe...salam kenal :)