FOLLOWERS

Guestbook

Mei 13, 2009

hanginnn...jomm mkn anginn..

lepas balik dari pudu plaza.....dalam kul 1.00 petang cam tuhhh......ohh cuaca sangat laaaa panasss...bahang sungguhhh....ohh hujannn di mana ko....sampai2 umahhh...angkat kainnn then lipatt...pastuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......GGGGGGGGGGGRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!....humangg aiiiii.....jiran tgkat atas umah saya nihhhh plakkkkkkk memekakkkkkkkkkkkkkkkk....cissss....igtkan jekap je ok laaaaa......pas bih lipat kainnn masuk bilikk pasang ekonnn nak ZZZZZ plakk...tapi kannnn...!!!...hadoii laaaa....rasa naik menanahhh tinge nihhhh......tak hapee yg dorang ni tukanggg tahhh....dok grillll dindinggg tak benti2 ko!!!....saya memang hanginnnnnnnnnnnnnnnn sgt2!!!...kul 2 tak benti...kul 4?? sambung lagikkk dan lagikkkk......nak tgk tv tak dgr apooo...nak tido tak bolehhh.....hubby saya sgt sabarrr...huhhhh...saya tak bolehhh......saya ckpp kt hubbyyy...saya nak pi cabotttt suiss utama kat bawahh tuuu!!!...geramm2!!!...agak2 laaa laaa nak bertukang pungg wat laa ari kejee.....BOdozzz btol laaa....4.30 pun tak stop lagi....OK!! saya bukak tingkappp pastu saya jeritt!! WOOOOOOOOOOOOOOOOIIII!!! haa amek ko.....diam kejap.....pastu sambung balek.....hubby saya dok gelakkkann sayaa golek2 lagikkk...dia ckppp kelako tgk saya marah2..jerit tu...aduiiiii......ABANGGGGGG....jomm laaa kite kuarrr...kite g la mana2..tinge ayang ni dah nak terkeluarrrr nanah dahhhh.....saya terus g mandiii..siap2....hubby tanya nak p mane ek? joginggg nak.....OKehhh janjiiii kuarrrr..tak tahann woooo!!....menanahhhhhhhhhh niee....hahaha....
lepas joggingg makan eskremmm....hahah bukan saya ok...tak minat
g taman lagi bessssssss...aman doniaaa.....hehe
opssss cekkkkciiii plak
pastuuuu g awan besarr...bli satay kajangg yg sgt hampehh!! tak sodapp dahhh....
kerasss semacamm jekkkk ayam/daginggg nyer...puiiii...

5 ulasan:

fiesyah berkata...

diorg tulah x leh tngk kite senang, bile kite bising tau lak dimarenye...x adil betul...sabar pun de tahapnye kan?

pearls.. berkata...

bestnyer jalan2.. aku lak terperuk kat umah.. bergusti ngan si kecik tuh.. aku yang kalah kalau kena tumbuk oleh dia.. sakit oo.. mana aci.. dia main tarik rambut.. dia lak mana ada rambut.. hahaha... aku yang menjerit dulu... sakitla mama kalau camni.. hehehe..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

eiiii...sakit ati kan bila jiran langsung x prihatin mcm tu....akak baru gi mkn sate haji samuri tp kat damansara uptown...ok jer daging ayam dia lembut lagi....

lily lotus berkata...

auwww seksi u! hehe...aah kan dah makin drop kualiti satay kat situ

atty's berkata...

sama kdg ngn jiran kty..time coti ler nak buat keje..hangin je.

kty pun dah tak makan satay samuri..sbb tak bapa sedap..selalu makan satay kedai lain..