FOLLOWERS

Guestbook

Jun 05, 2009

meja baru

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......lupo lak nak cetaaa....MEJA BARU ITU...sudah sampeiiiiiiiiiii........dalam kul 12.30 baru dorang anto...hishhh 2 hari ku menunggu tawww....bukan tak sabo.....sebab nyer nak kene mengemas pastu br leh wat keje ngan senang....so semalam saya terlupa yg saya sedang demam....wat keje hinggakan lupa nak mkn ubat sume...so jam 5 badan mula menggigil....huhh....
masih kosong....
nampak kosong?? idak lerrr...skang ni dah hampir 80% saya siap mengemas....so ari ni pg2 sambung ngemas dan ngemas.....sampai tak larat dahh.....sretttt3!! adoi idung nie.....lepas bercoti jek laa abih kan keje ek?...skang ni mood nak coti2 plak...hehehehe....semua keje2 opis saya udah setel kan...alhamdullilahhh......nanti la dah cantekk saya tepek gambo 'work station' saya lak ek...huhuhu....dan pastinyerrrrrrrrrrrrrrr...ramai kawan2 saya yg jeless...wehihihihi....

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Watch this T-shirts.
Watch and read mohammed t-shirt art from Sweden at,
http://www.mohammedt-shirt.com
Please read in English.

zh-ena berkata...

mmg cantik..blh la letak mcm2 atas meja tu kan

NoRT berkata...

meja bsaq ye...leh tdoq atas tu kalo x de bos!

atty's berkata...

wah lepas nie faizah mesti keje ngn lebih tekun..

pearls.. berkata...

waaa.. besar giler meja ko izzah.. aku nyer meja cenonet jerk.. tapi kalau besar sgt.. aku suka wat sepah.. baik kecik jerk.. takder la banyak aku wat sepah ye dak??

viruspadu berkata...

lepas ni bekerja dengan semangat meja baru hikhikhikhik

neezareef berkata...

aku pn klu dpt meja baru excited x sabo nk mengemas itu ini

Dee berkata...

besar meja..puas ar..dpt buat keje ngan selesa..semangat kejelah lepas ni ye faizah..

ArELeEz berkata...

meja baru, semangat 'bokojo' pon mesti la baru..! tul x? ahaks2..