FOLLOWERS

Guestbook

Ogos 14, 2008

lunch nasi ayemmmm.....

alahaiii tekak nih dah tatau nak makan hapeeerr??? nak bli kat kantin??? huhhhh jemuuuu muakkkk bosannn boringgg laaaahh... hari2 makanan yg samaaaa...tak kreatiff langsung2!!! wekkk!! huhuhuhu....mampuss ii kalo tokehh kantin baca blog nih kan.... ahh lantakk laa kannn 'pelanggan is alwayss rightt'!!! kan kan kan.... Lunch tadi kim kat member bli nasi ayamm yg cedappp tuu kat kantin fakulti lainnn.....
tadaaaaaaaaaaaaaa........slurpppp!! masuk bilik xerox japppp n ngapppp!!! hehehehe....C byk gilerrr kan?? tak abeh pun ngap...prot dah kecittt....ari nehh saya sorang2 jek kat opis...bos coti....my pembantu lak MC....sunguhh membosan kann....ishkkk
**opsss!! y saya tak poce dis week? isnin selasa g kursus....pastu sampai skang ni bdn rasa tak selesa....tekak peritt...selesemaaa waaaaaaaaaaa.....!!! tak besshhh nyerr...lps balik dr melaka tu saya demam balikkkk...waaaaa huwaaaa waaaa!!!...sedeyyyyy nyerr

6 ulasan:

sweethOneY berkata...

saye pon x habis ganti poce lagi..kte geng la kak ;p

Faizah_Haris berkata...

nyehh nyehhh nyehh!!! celettttt laaahh hehehehe....

Azura berkata...

saya pun... huwarghhh... puasa lagik 2 mingggu nin.... hu hu hu jum pose ramai2

~dyla~ berkata...

kdg memang bosan makan tmpt yg sama. smua lauk pun dah rupe rase sama je...

Mama Mya berkata...

lapor laks nengok makanan.. hiks kita poce penuh tahun lepas.. kita ada adiah nanti datang amik kat blog kita yer..

Faizah_Haris berkata...

wahh ramai yg dok kejar ganti poce ekk....