FOLLOWERS

Guestbook

Februari 19, 2008

akhirnye ke JASco....OU

dan akhirnya dia memujokkk ku...hahahha!!!
dia bilangggg....
ok...ayg ckp je nak g mana...jauh ke dekattt...abg bawak....!!!
alahaiii takde idea lainnn....g OU je laaa kan...hehehe
kuar umah kul 12....sampai 6.30 petang baru balik umah....
sib baikkk senang parking dan tak ramai org....
jalan2...lepak2...makan2.....selagi tak lenguh kaki jgn balik...hehehe...layannnnnnnnnn!!
penat merayapppp....kite makan!!!
saya tak dulikkkk...batuk ke tak...nak gak makan eskremm..hihihi
ni ler yg membuatkan hubby saya liat nak balikkk.....sebab nak layan bolaa!!
saya tinginnn nak main bola sepakk arrr....ekekekek....nak sepak bola masuk gol pun jadi ler
tapiii!!! yg main sume lelaki....cissssssssssss!!!
saya soping ni ajerrr.....
dan ini....skang dah mula insaf nak jaga kesihatan....hehehe

5 ulasan:

mama ranggie berkata...

ais krim tu mengoda u!!!

Faizah_Haris berkata...

mamaaa!!
puasss ati dapat makan eskremmm!!! hehehehe...penat pantang...bukan makin baik...makin terukk..eheheh bila makan mcm2 batuk ok plak...

Mak Su berkata...

hai, salam kenal. nampaknyer kena buat team female ler ek.. boleh kita terai plaks main bola, kan

Ivan berkata...

Sorry. Look please here

Faizah_Haris berkata...

mak su...
haii salam perkenalann...
jommmmmmmmm!!! kite sepak bolaaa heheh