FOLLOWERS

Guestbook

September 29, 2010

waaaaaaaaaaa....blog saya dh takleh upload gambo?

aduhaiii.... blog ni dah takleh upload gambo dahhhh....
'You have exceeded your total photo upload quota...'
cannerr nie? canner nie???..tolonnnn3.... adoiyaiii....

4 ulasan:

ieda berkata...

salam kenalan...
eh..ada limit ke utk load gambar???saya tak tau plk hal ni.

Faizah_Haris berkata...

salamm...
tu la pasal.. saya pun tatau... bila dok godek2... gambar semua dlm blog ni sorg store dlm album picasa... limit adalah 1G? huhh...tak paham den

Mimy Hamid berkata...

oh benda yg sama i kena baru baru ni...i buat author baru guna email lain for my blog...itu je cara..

Dewi Aja berkata...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)