FOLLOWERS

Guestbook

Januari 11, 2010

reForMasi....ehhhh TRANSFORMASI

xtvt weekend adalah lepakinggg dirumahhhh!.. dan mengemaskingggg.....hahaha.... nak updatee kebell hp tak bawa nk upload gamboo.... jadiiinyerrr p melawattt korang nyer blongg jer laa sambil klik3 nuffyyy..... tapi nuffy nii pemalas btol..membute jek...ishkkk3.. kenapaaaa3??..... tiba masa tuk saya mengemass baju2 lamaa yg dah TAK muatt tuuuuuuuuuuu..... ahaa tak muattt.... bykkkkkk lerr ada 1 lemariiii.... jomm punggahhh!!
nih dah tak MUATT...... sila bayangkannnn yerr.... jgn pengsann ok... kini boleh masuk 2 orgg baju nie.... zaman 1999-2000++ lamaa sudahh... tapi kualiti kainnn nyerr adalah sangatttt baikk... huhh sayang lorr nak buang....
sambil tgk ajl.... sambil lipat baju2 lama nie... cam mana laaa baju ni beso ginikk yerr?? huhh.... (100++kg)
niii baru satu slottt.... ada lagikkk dalam lemarii tuuu..... ishkkk3.... korang ada ideaa tak nak buang/derma kat mana???.... ini adalah transformasi (bukan reformasii k...) sayaaa hampirrr berjaya... (ewahhhhh) hehehehehe

6 ulasan:

Mia-Ina berkata...

elok di dermakan je,,tp mcm mia..baju lama mia simpan..mana tau kot pregnant ke..hehe...ada baju simpanan yg besar leh pakai...ni nsht mak..tp baju yg dh x nak sgt, leh didermakan...

Dee berkata...

masuklah kt charity box yg byk kt shopping complex tu..tesco ada, giant ada..

Faizah_Haris berkata...

mia ina...
tu laaa niat nak derma....ade ke ekk org nak pakai baju saiz gajah nie...huhuhu.... ada yg separuh akak rasa ok akak asingkan n simpan...leh pakai time peknen ke kan....(ishk3 aminn).

Faizah_Haris berkata...

dee...
aritu g jasco ada nampak box tu.... hehehe boleh ke sumbat sume dlm tuu....? bykk niee ada 3..4 guni... hihihi

eynda berkata...

Kekadang ada gak orang susah yg berbadan besar....tapi kena rajin survey la....baju2 akak bawak balik kampung je...sape nak ambik...simpan le sehelai dua buat kenangan...boleh jugak buat ingatan supaya tak pakai size macam tu lagi kan :-)

atty's berkata...

taksabau nak tgk tranformasi faizah nie ..