FOLLOWERS

Guestbook

April 20, 2009

wahai kasut ku....

sebenonyer g the mines...ada sebab....sebabnyerr nak carik kasut/sandleee.....sebab kat situ byk kedai kasut...pastu LAWAAAAAAAAAAAAA2 ko!...haihhhhhhh...nak je borong byk2...TAPI....hmmmm hihihihi.......kasut yg ado semua dah merekah n koyak daaaa.....sgt burukkkkk...aduiiiii......carik kat jasco...tp...hmmmm takde yg cung melecungg....hehehe...tak update langsung asyik yg sama je pesenn ehh......
from bata jek...RM39.99....ishkkk tulis jek laa RM40 kan sonang....hahaha ada 2 kalerr....itam dan beige....nig je yg tinggal...adoiiilaa..hentam saje laaa...dpt gajiii bli hok lain kan...ahaksss...dah lamo tak bli kasut/sandle kaler beige/cream/putih ni.....zaman br keje dulu memang peminat kaler neh...sebab nampak cantikkkkk jer....dr jauh dah nampak kasutnyer...hahaha...lom tgk org nyer lagikk....wakakakakakakah

6 ulasan:

atty's berkata...

lawa sungguh kasut itu faizah..

Faizah_Haris berkata...

hehehe...kakty....macehhhh..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

cantikkkk....cam sesuai jer ngan faizah....nanti snap la kaki tu tgh sarung kasut itu pulak yer...

zh-ena berkata...

kaki ena tak leh pki sandal mm nie la bila pakai confirm semua kaki akan terjun ke depan..lawak la :D

Dee berkata...

cantik arh..aritu beli yg lebih kurang gitu kat xes..tp yg bata ni pun cantik gak..

Erda berkata...

amboi, sng nye nak beli kasut...klu kite nak beli bata mmg lah x de saiz...huhuhuhu...kakiku bosa kak! sedey x?