FOLLOWERS

Guestbook

April 06, 2009

tiba masa nyer saya ke.....

adoiiii.....nampaknyer saya nak kene set appoinment g Praisebeauty .....sebab ada member bg vocer free treatment yg berharga RM1000++...tapikannnn...saya takottttzzzzzzzzzzzz!!! uhukss2....sape ada pengamalannn g tempat2 yg cam neh??? ok ke?
yg tak tahannyerrrr siapp ada 100% gerentiii plak tuu??? huhhh!!!

7 ulasan:

neezareef berkata...

faizah,takut ape hehehehe...

ArELeEz berkata...

apekah name tempat itu? ;)

DYLA berkata...

amboi untung nyer..

Faizah_Haris berkata...

takottt kene sepikingggg....wakakakaka....koma nak jawabb....uuhuhuhuhu

pearls.. berkata...

waa... ko mmg advance laa.. dah nak pergi slimming center dah.. pergi jgn tak pergi... sayang oii.. org dah bagi baucer RM1000.. ko tambah lagi la RM2000 hahaha...

Faizah_Haris berkata...

ana...
RM2000?? huhhh...mano nak kobokk? wakakakakakakah

sweethOneY berkata...

sy penah pegi buat apa tah kt praise ni.. tu pun sbb voucher.. sy buat kat area sg weng klo x silap..

tataw la berkesan ke tak.. pegi sekali treatment jek :D