FOLLOWERS

Guestbook

November 26, 2008

aduhhh.....

aduhaiiiiiiiiii.......
Isnin petang saya dapat surat dari HR lorr.....
saya kene gi kelas BI woooo!!!
ni laa yg saya tunggu2.....bila laa turn saya nak kene gi kelas bi neh?
akhirnya dah terjawabbbb......
yang tak best nyer kelas ni saya kene g setiap hari ISNIN, SELASA, RABU dan KHAMIS...dri kul 3.30-5.30 petanggg di Fak. undang2 plak tuh.....(tempat tu dah ok sebab senang transport.....leh tumpang member2) TAPI kannn....adehhhh yg tak tahan setiap hari lak tu???? adoiiyaiiiii cam ner ngan keje2 di pejabat nie???....hekkkk!!
Bos ckp kalo time tak byk keje leh g cam biasa...tapi kalo ada kerja urgent.....so i leh PONTENG!!!! ahaksss......
Semalam saya dah p kelas tu....so far ok.....cikgunye pun okeh.....spotingggg jek......
nampaknyer pasni saya kebizian.....pg2 kene setelkan keje...petang2 kene p kelas...
uhuksssssssssssss!!!!

6 ulasan:

Mama Mya berkata...

kelas BI.. lepas nie leh ler ajar kita laks..

Cik Zura berkata...

bestnya..dapat gi kelas bi...
nak ikottt

lily lotus berkata...

wahh..pasni berbelit laa lidah :D

atty's berkata...

u are very lucky faizah...
how ur u today..wahahhaha..speking london pulak..gudluck ye..

Faizah_Haris berkata...

huhuhu!!
adoiiiyaiiiii.....
korang mendera ni.....hihihi...

skali masukkk kelass advanced laaaa.....huhhh!!! tekanan3....ishk ishk

Dee berkata...

bestlah..sy suka blaja BI tp msh xde peluang..nak blaja free je..leh?