FOLLOWERS

Guestbook

September 02, 2008

kek b'day...supppriseee!!!

jeng jeng jenggg!!! SUPPriseeeee!!!! ni lerrr b'day kek yg saya suppriseee kan kat hubby last weekkk!!! haaaaa tau terkezuttttttt......
cantekkk cantekkkkk!!!...suke gilerrrr
tema: bola sepak & Chelsea FC...
acara memotong kekkk!!!!....malu2 gituuuuuu..... semua ni tak dirancang punnn.....saya plan tempat kek ni kat anak buah then nak bawa blk kg.... sampai2 jek kg...dorang paksa suh potong.....
saya pun nak potong jugakkkk.....
sesapa nak orderrr bleh g kat sinikk....http://aidazbiz.blogspot.com/

7 ulasan:

~dyla~ berkata...

faizahhhh,
awk dah nampak makin slim nie.....ni jeles nih!!
cantik la besday kek tue...

aida berkata...

TQ Maksu...sedap tak kek tu..? Lain kali bole order lg ye...silap laa haritu bg cash, x sempat pegang duit pun, dia dah buat isi minyak keto laa...waaaaa... (weiii ko nampak slim laaaa....)

Faizah_Haris berkata...

dylaaa...
tenkiuuuuuuu!!! kurus ka?? vaaa vaaaa vaaaaa...(kembang montot dah neh...) heheheh....cantek kan kan kan??? sayang je nak makan....

encik aida!!
sodappp woooo!!!
hahaha....tu laaa len kali kene bank in je...hihihi....idop YUS!!!

aida berkata...

weiiiii...aku ko panggil encik??? cettttt.....aku perempuan daaaaaaa waaaaaaaaa.....

tu laa pasaiii...menyesal suh yus...sekali apa pun x dapekkkkk.....

risanur berkata...

cantiknye kek tu..siap ada pict lagi...mmg special dan surprise...

AzuraloveNizam berkata...

yela..faizah nampak slimla..ni jeles nie..

Faizah_Haris berkata...

incik aida....
ahakk jgn mareee.....he he he....

risa...
cantek? kalo teringinn leh laa order...

zura....
ya ka ya ka ya ka????
bess bess!! alaa jgn la jelesss...
bln pose ni masa yg terbaikkk tuk diet....hehehe