FOLLOWERS

Guestbook

September 03, 2008

Dugaan blan pose..hari ke-2

Semalam hujan lebat....waaaaaaaaaaaaaaa....dugaannnn dugaaannnn...ohhh!! masa kat opis....cuaca ok je lagiii.....tp nampak gelap je awannn blah nak balik menghala ke umah....dalam ati..berdoa...alahai jgn laa ujann skang...ujan laa kul 7 nanti ker...or lepas berbuka.... TAPI....masa otw lagi sket jekk nak sampai umah..kat kinrara tuuu hujan dah mula turun....semakin lebattt.....uhuksssss waaa waaaaaaa...... dlm ati...takpe laaa ujian tuhan blan poce ni....uhuksssss.... benti jap hubby pakai baju hujan...saya plak tak bw.....waaaaa basahhh laaaa..... atas moto dok pk...alaaa camne ekk nak g kedai bli bahan nak masak ni?....sempat ke?....basah2 cam ni cam malu jek.....huhh.... alhamdullillah...nak sampai2 je kedai tu hujan dah slow......so saya tak laa lencunnnn sgt...... haaaa sampai2 je kedai...terus berdesupp pilih2 barang yg PERLU saja okeh...hehehe ...kat opis yo yo OOO jek tulis senarai bagai...sampai kedai dah maleh nak tgk list kunun2 laa igt kan..... memng ler igt tapi ado 1 jekk lupoo.....waaaaa ciliii boh tak tringat langusng nak amek...ermmmm....dah blk nak masak baru igt...adoiiii.... sampai2 jek umah dah kul 6.00 ptg....ada masa lagi nak bersilat nih.....cepat2 masak nasi dulu...pastu baru wat yg lainn...... dalam sibuk2 kat dapur tu....ada plakk laaa sore hubby...dok suh tgk tv...."yang tgk ni yang...bal..bla....meh la....!!" sabo jekk laaaaa.....takde org layan dia tgk tv....dia dah siap mandi n dok rileks kat depan.....cian kepenatan byk kerja..... TADAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! kul 7.00mlm....siappp....!!!
SUP ayam Telor fritata.....(hentam2 saje laa...) Paprik ayam....hubby kata cedapppp!!! heheheMurtabakkk ayam/daging (bli) kicap cili yg wajib ado... time 2 eat.... seeeeee......caye tak saya makan neh jek?? NO NO nasi.....

5 ulasan:

risanur berkata...

makan lauk je ke??mmg betul diet ni..risa pun nak ikut cam faizah gak la utk turunkan berat badan :) boleh ke??

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

waaa...diet yerr...masak nyer kemain banyak...huhuhu....

AzuraloveNizam berkata...

ermm..sedapnyer tgk..gigih btol faizah diet..saya nie x bley tahanla..sure ambik nasi punya..

Faizah_Haris berkata...

keh keh kehh!!!
skali tuk sahur.....yepp makan lauk jekkk....diett...diet....
pastu kene minum air kosong byk2 lorr

Mama Mya berkata...

wah makan lauk jek.. kita x leh lak tahan huhuhu.. nak gak diet hiks.. lajin macak yer.. kita pun usaha lajin macak ke3 hope berjaya..

re = oh tidak jangan suh cik mya gigit kuat2.. sakit

sekali sekala cekci.. kecik2 x pe laii jgn dah besar nanti hiks

SELAMAT BERPUASA N SELAMAT BERBUKA