FOLLOWERS

Guestbook

Februari 10, 2010

Update 99HTN: result

taDAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......!!!! (lalalalalala.......inilah hasilnyerrrrrrrrrrrr..... hahahaha..... hampaaaaaaaaa tu hampa jugakkkk.... sebab cam sikit yo turOnnn ehhh..... takper laa janji TuRoNnnn kan kan kannnn!!!.... cuba koranggg tgk betui2.... nampak takk???... saya rasa ada nampakkk peNYUSUTan part body... tp tanggg muka... huhhh...chubby se chubby2 nyerrrrrrrrrr..... ada senaman kah nk bagi cumilll sket? kuikuikuikuiii!!
and my RESULT: selepas 99HTN.....
  • Sebelum: 83.6 KG
  • Selepas: 79.0 KG
  • Jumlah PenuROnaN: 4.6 KG (sajooorkkk...)
takpeee usaha lagikkkk...usaha lagikkkkk!!!.... selepas tamat 99HTN ni saya dah memakan nasikk selama 2 hari....hahahaha owhhhh indahnyerrr weiii......terima kasih tak terhingga watt puan pengerusiii yg menganjurkan progm neh...amat berbaloii3.... byk info2 dari peserta2 sumeee yg baekk2 atii berkongsi2 idea dan ceritaaa... sonokk sgt weiiii.... saya harap selepas progm ni kita akan terus jadii KAWANNNN...okayy....muaahssssssssssssss... LUV u Olsss... eiii tak sabarnyerr nak tauuu pemenang iteww... (yg pasti BUKAN saya laa kan...:P) dannn... saya ucapkan jutaan2 terima kasihhh kat semuaa kenkawan blogg ni mahupun FB yg sentiasa memberi semangat dan sokongan pada saya semasa berusaha bertungkos lumosss mengeciTT kan badan nie......( hahahah rosak bahseee...) uwahhhhhhhhhhhhhhhhhhh semacamm jekkk msg2 saya ni kan.... udoh laaa.... kang tah hape2 yg saya merabann kang.... hihihihi