FOLLOWERS

Guestbook

Julai 24, 2010

Trip ke Beijing: Final

gediks pompan nii....hahahaha tak abeh2 ceta pasal Beijing.... walaaa yg neh last part hokayy....dari Beijing ke Shenzennnnnn...yaribaaaaa3...andreeee3....ceta nyer beginikk... u olss tau kan flight kami adalah transit di shenzennn... dari Beijing kul 10.30pg... dijangka sampai ke shenzen plak jam 2.30 petanggg.... TAPI flight delayyy tah haperr... dok dlm flight lebih kurang 1jam tak terbang2...maka sampai ke shenzen dalam 3.30 giteww...lamaanyer dok dlm flightt...hahaha rimass den... masuk2 flight saya mau tidooOO sgt penatt dan ngantok...okkkk flight ke KL plak jam 11mlm... haaa pk pkkk bp lama kami harus tunggu di situu?? haaa....so Agen travel kami yg sgt dikasihi...(hehehehehe...) cadangg bw kami melawat bandar shenzen plakk... wahhh besttttt.... bukan dpt g beijing jek.... rezeki we olss laa dpt g Shenzen plak...walaupun 1/2 harii... tapi seronokkk... perjalanan ke bandar shenzen dari airport lebih kurang 1jam lebih... jauhh gak... kami akan dibawa ke tempat shoppingggg.... hahaha shoppinggg lg? utk menghabiskan sisa2 yg adO... ada ke?.. kat shenzen masa ni ujan... bestnyerr dah lama tak jumpa ujannn...dah lama tak lihat awann... ahahah kat beijing berkabus tak nampak awan langsung dan panas...takde hujannn... disebabkan ujan...kami tak dapat nak turun amek gambo sana sini... hanya jengok2 dari dalm bas je laaa...
Bandar Shenzen pun cam beijingg cantikkkk sgt2... bersihh jer...
akhirnya kami sampai ke destinasi.... tempat utk perabih duit.... memang gilerrrrr syorga shopping kat sinii... perghhh.... tp duit dh biss.. so tgk2 jek laaa....mana tau thn depan leh dtg sinik plak? hehehe dan kami dibawa untuk dinnerrr.... kat restoran mewahh....wOwww!!... sedapp ok... gambo tak amek sebab we ols kene cepatt nak kejarr flighttt plakk....kang terlepasss..haru!
depan restoran & hotel
GooD Bye ShenZennn!!!
akhirnya kami sampai ke KLIA jam 1.30pg.....sekian.... koranggg bergi la bercuti ke Beijing....ahakssss.... kalo berminat bleh tanya saya... sebab kami sgt2 berpuashati ngan agensi ni... hehehe

2 ulasan:

E.d.Y berkata...

thanks for sharing ur great moment at beijing...xsabar rasanya nak g sana dis coming nov...;)

CiQiLa berkata...

Salam...
nk tanya agensi mane yerk amik for trip ke Beijing nie??