FOLLOWERS

Guestbook

  • Diari Ramadhan (2010) -1 - salamm semua.... hehehe... lama sudahhh saya meninggalkann blog yg iniii... alahaiiii... pemalasss sungguhhh diri ni.. apekahh???.... boleh start enjin bar...
    4 tahun yang lalu
  • Blous - Free Saiz RM38 Saiz 40 RM55 Free Saiz RM35 Saiz 40,46 RM50 Free Saiz RM38 Free Saiz RM38 F...
    4 tahun yang lalu

Mei 17, 2010

Rawatan Rambut & Facial Muka

akhirnyaaa..... setelah lama dok perap rambuttt tak terpotong2...last2 Ahad lepas... saya suh hubby anto g Jasco equine.... hubby tanye nak wat pe....' alaaa nk pi potong rambut ni n cuci muka.... rimas dah rambut panjang ni..pastu nak g wat facial lak.....' nak2 cuacaa yg panass nii....panasss wooo.... cian rambut...berpeluh2... paling malasss bila nak basuhh.... nak kene guna byk syampuu...pastu lambat keringg...adoyaiiii.... dan lagi satu masalah paling besauuu.... rambut ku gugur setiap hari... waaaa cam ni kalu... botak laaa den!!...ishkkk3... lepas Zohor hubby pun anto saya ke Jasco tu....mula2 nak g kedai gunting biasa... tapii kannn....alamakkkk ramai plakkk Q... ishkk3... hubby pesan suh pegi salun APT tu... (pehhhhh...mahal tu bang....takpe janji pueh ati....hehehehe) pastu saya ronda2 kat salun APT tu (APT tu adalah: A PROFESSIONAL TEAM) ramai gak org...tapi salon ni besauuu ramai tukang guntingg melayan....hehehe...kalo g sini kite leh pilihh nak camner?...yg junior? senior? atau creative stylist? hehehe sumer ado... saya pilih yg senior... RM30 (gunting saje) ok dah duduk.. (uiiiii i tak pernah masuk salon besau2 cam ginikkk aaarrr.... adui sorg2 lak tu....gayat pun hado... biasanye saya p gunting kodai bisa2 aje...) masuk2...dia suh saya duduk... alamakk dok celah mana ek? byk kosi ni... arghh hentam je...saya dok blah tepi skali...hehehe... tak lama pastu tukang gunting pun datang..... tanye nk gunting camner?.. saya ckp pendek bawah bahu tapi leh ikat.... pastu dia tgk rambut saya.... wahhhhhhhh lebatnyer rambut u... yer laaa tu pasal saya nak potong pendek...dah rimas laa.... masa dia belek2 tu... dia ckp rambut u byk gugur eh?... ye..nape yer?... ok pasni saya scan dan tgk nape... pas potongg tu saya pun scan laaa.... erkkkk??? wahhh rambut u byk sarang burung laaa...lobang2??? haaaaaaaaaaaaaaaaa??? waaa ngeri saya tgk tawws.... dia ckp... rambut u berminyakk....akar2 rambut dipenuhi dgn minyak2 beku sebab tu nampak lobang2...tunggu masa nak tercabut..... seyessss takott oohhh bis la saya botakkk ni... pastu dia syorkan saya wat scrubb rambut... pastu nanti scann blk tgk ada kurang tak.... pendek cito... (adoii poneK den taip ni haa...) pas wat scrub rambut saya g scan n tgk.... ada kurang dah...lubang2 tu dah tertutp.... fuhh legaa.... so dia syor kan saya wat treatment scrub tu...amek package promosi RM300 utk 5 kali sesi... jimat Rm100... biasa 1 sesi RM80...bleh wat sebulan sekali atau 2x...terpulang....dekat 1 jam gakk dok kat salun ni.... aduiii lama btol...Tapi puas ati... terasa cam artis plaks... hahaha...balik umah hubby ckp cantekkkkkkkkkkkkkkk rambut saya...huhuhuhu sokaaa3

5 ulasan:

ArELeEz berkata...

amik tak yg treatment package tuh?

Faizah_Haris berkata...

amekkk....hehehe

pearls.. berkata...

waaa.. bergaya ngan rambut baru la ni ek???

Dee berkata...

yg penting rambut sihatkan..

Bioherbs berkata...

Tumpang lalu, ader ckit info kepada yang memerlukan.

Dapatkan Rawatan pelbagai masalah rambut biasa & Kronik oleh Bioherbs Collection